Nina Derwael Ongelijke Leggers - Derwael begint seizoen met goud op brug met ongelijke ... / Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup!

Nina Derwael Ongelijke Leggers - Derwael begint seizoen met goud op brug met ongelijke ... / Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup!. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers.

Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen! Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018.

Wereldkampioene na fenomenale oefening! Nina Derwael ...
Wereldkampioene na fenomenale oefening! Nina Derwael ... from images3.persgroep.net
Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te. Nina derwael is slechts 17 jaar oud. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers.

Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties.

Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen! Op de brug met ongelijke leggers, haar beste nummer, miste ze de finale maar net. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Dat leverde een score op van 14.433. Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen.

Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde: De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael.

Nina Derwael is weer de WK-koningin van de brug met ...
Nina Derwael is weer de WK-koningin van de brug met ... from nnieuws.be
Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. World championships european championships european games 2016 olympian. Voor nina derwael is the sky the limit. Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be.

This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships

De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. Nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha.

Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Een val op de balk kostte haar heel wat punten. Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen.

Goud voor Nina Derwael op EK turnen op brug met ongelijke ...
Goud voor Nina Derwael op EK turnen op brug met ongelijke ... from static.hbvl.be
Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Olympisch goud is haar ultieme ambitie.

Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde.

Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada. De belgische nina derwael won op het wk turnen in qatar een gouden medaille. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te.

Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag, nina derwael. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama